DU VILL DANSA, MEN RÄDD FÖR ATT TRAMPA SNETT.. | Jozehs

Jozehs

Annons

DU VILL DANSA, MEN RÄDD FÖR ATT TRAMPA SNETT..

Min kärlek har precis åkt, han lämnade sin tröja här så jag kan lukta på den inatt istället. Har sovmorgon imon, riktigt skööönt. Efter skolan ska jag fika med Julia sen får vi se, en självklarhet att jag är med älskling som ni redan har förstått. Och en frågestund kommer komma upp lite senare imorgon så håll ögonen öppna! Nu sitter jag på golvet i mitt rum och ska bädda ner mig i sängen och se andra avenyn, dricka julmust och försöka sova. Riktigt onyttigt. Jag vet… Men jag ska sluta med allt fettomat samt godis. Nåja, vi hörs imorgon. Godnatt sötisar.

IMAG0006

IMAG0028

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats